Сайтът на GoTargo стана на 1 година! :)

Вижте кратък обзор на свършеното в този период

Мнозина я наричаха „налудничава“, казваха, че е хубава, но нямаха вяра, че ще потръгне. Е, идеята ни за създаване на туристически портал за област Търговище е факт и днес се навършва точно една година от обявяването на сайта ни – www.gotargo.com.

gotargo-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%b6-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d0%b8%d0%b5

Вече 365 дни работим без почивен ден и сухата статистика е:

Над 3 000 авторски снимки;

387 – всички публикации в сайта;

182 публикации в блога ни;

144 публикации в календара с предстоящи събития;

57 описани забележителности;

4 организирани събития;

И ежедневни публикации във Фейсбук страницата ни – защото постоянството е най-важното, когато искаш добро онлайн представяне. Освен това по всяко време сме на линия и общуваме с хората, които се интересуват какво могат да видят и правят в региона.

targovishte square 3

Стриктно се придържаме към идеята ни да показваме и насърчаваме красотата, добрите примери, ценните истории, смислените събития в областта, тъй като лошите имат предостатъчно гласност. Без евтини сензации, в рамките на тази една година сайтът ни е посетен от 69 527 души, които направили 225 080 преглеждания на страници. Най-радващото е, че повечето посетители отварят поне още един материал, освен първия, който са прочели – доказателство, че сме грабнали интереса им.

Освен в България, GoTargo се чете доста и във Великобритания, Германия, Турция, САЩ, Италия, Испания, Холандия, Австрия, Белгия. По градове – най-много са читателите от Търговище, но само с 44 повече от София. Следват Шумен, Варна, Попово, Русе, Велико Търново и Пловдив.

lead

На 3 март 2016 г.

Работата по сайта ни запознава с прекрасни хора, дава ни много знания за област Търговище и това ни зарежда с вдъхновение да споделяме наученото и преживяното. Защото местните трябва да повярват, че родният им край е чудесно място, което мнозина биха щастливи да опознаят. А пътешествениците да знаят, че си заслужава да добавят Търговище в списъка си с дестинации и в www.gotargo.com могат да получат всичката нужна информация за един наистина пълноценен престой тук.

Борово око

Ако подкрепяте идеята, допринесете за развитието ѝ – разкажете на приятелите си, следете и смело коментирайте и споделяйте публикациите, които правим 🙂

Повече за екипа на GoTargo – ТУК.

petka-balkan

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>