Стойчо Керев представя новата си книга в Търговище

Известният журналист и продуцент Стойчо Керев ще представи в Търговище новата си книга „Въпрос на гледна точка“. Организатор на събитието са от местната структура на Ротари клуб. Промоцията ще бъде в драматичния театър на 19 май, четвъртък, от 18 ч. Входът е свободен.

„Въпрос на гледна точка не е просто израз. А наше право. Право да виждаме със собствените си очи, да мислим със собствените си умове” – казва авторът в книгата си. Според него битката на ортодоксалната и неортодоксалната наука е факт и от това печелят всички. “Колкото повече знание, толкова повече различни теории. Въпросите и отговорите са само частици от голямата картина. И колкото по-свободен е духът, толкова по-могъща е мисълта. Пътят е нелек, но пък е изпълнен с приключения. А какво друго да си поднесем като подарък, освен голямото приключение, наречено живот” – споделя още авторът.

Освен журналист и продуцент, Стойчо Керев е автор, лектор и комуникатор на методики за поведение и анализ. Създател и продуцент е на предаването, станало платформата за наука, мистика и конспиративни теории – „Новото познание“, продължение на авторския му проект „Въпрос на гледна точка“. Негово дело е и последното телевизионно интервю на Тодор Живков, излъчено в програма „Всяка неделя“.

Автор на статии и редица публикации в електронни и печатни издания. От 1993 г. е член на СБЖ. Работата му в областта на документалното кино включва и успешните проекти: „Конспирация 2017“ и „Измамна реалност“.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>