Откриха първия голям търговски комплекс в Търговище

Нов търговски център отвори врати днес в кв. „Запад“ 2 в Търговище. Инвестицията е на местните предприемачи Пламен и Стилиян Петрови. На официалната церемония по откриването присъства и зам.-кметът Валентин Велчев, който поздрави собствениците за реализираната инвестиция в условията на пандемия. Г-н Велчев връчи и поздравителен адрес от името на кмета д-р Дарин Димитров.
„Уверен съм, че това Ваше начинание ще бъде пример за представителите на бизнеса в Търговище, ще активизира конкуренцията и ще допринесе за повишаване качеството и обема на предлаганите стоки и услуги в града и общината. Нека намирате все повече съмишленици, с които да реализирате добрите си идеи в полза на общността ни“, се казва в поздравлението на кмета д-р Димитров.
С откриването на търговския център, който носи името „Retail Park“, в града се създават над 50 нови работни места. Обектът е с площ от 5000 кв. м и в него функционират големи вериги магазини за дрехи, обувки, хранителни и промишлени стоки, както и заведение. За посетителите са осигурени 160 паркоместа.
Церемонията бе съпътстване с програма на фолклорен ансамбъл „Българе“.
Информация и снимки: Община Търговище

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>