Много смях с Албена Михова и едно „Интервю за работа“ в Търговище

Драматичен театър „Стефан Киров“ гостува в Търговище с комедията „Интервю за работа“ от Матиас Сение със специалното участие на Албена Михова.

Публиката ще гледа най-играната комедийна пиеса във Франция на 24 септември, петък, от 19 ч., на сцената на Драматичен театър – Търговище. Чрез смях и закачки зрителите ще се потопят в сложните работни взаимоотношения, а театралните образи ще се опитват да открият начин да запазят достойнството и човечността си в тази интересна среда.

Спектакълът разиграва десет ситуации по темата „Интервю за работа“, в които четиримата актьори играят по пет роли. Това е най-сериозно предизвикателство за артистите, които въпреки бързото влизане от роля в роля, съумяват да изградят ярки образи.

Действен фактор в представлението са авторската музика и песни на Мишо Шишков-син, по текст на Иван Димитров, които носят съвременния ритъм на спектакъла. Всички актьори пеят, а те пеят прекрасно, в което публиката ще се убеди сама.

Сценографията е на Николай Николов.

Участват: Албена Михова, Петко Венелинов, Августина-Калина Петкова и Велизар Емануилов.

Постановка: Владимир Петков

Една ярка комедия, изпълнена с различни гледни точки към ситуацията, наречена „търсене на работа“. Някои от тях са се състояли, други – не, а трети може би никога няма да се състоят. Те са реални и абсурдни с тръпчивия вкус на нашето ежедневие.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>