Есененна фиеста организират в Търговище

Празнична фиеста с луна парк и вечерни концерти ще се състои от 9 до 15 септември на поляната в парка „Борово око“ в Търговище. Фиестата се организира от Фондация „Сити парк фест“ – Варна със съдействието на Община Търговище.

В посочения период на поляната срещу галерията ще бъдат разположени различни атракциони и люлки. Ще има и бирарии. На ул. „Мургаш“ към галерията ще се продават храна, напитки и лакомства за децата. Ще има и щандове за ръчно изработени изделия, сувенири и подаръци.

Вечерните концерти ще се провеждат на голямата сцена „Борово око“ във всеки от седемте дни на фиестата. Началото им е в 20.00 ч., а входът е свободен.

На 9 септември концертът е с участието на Денис Теофиков. На 10 септември ще се изявят „Виво Монтана“, на 11 септември – Нели Петкова, 12 септември – Славка Калчева, 13 септември – Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“, на 14 септември – Дивна, а на 15 септември – Тита. Ще участват и местни танцови и музикални състави.

Организаторите отправят покана към всички съграждани да посетят празничната фиеста и при спазване на всички мерки за безопасност заедно да изпратим последните летни дни.

Снимка: radiotangra.com

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>