Детски филмов фестивал в Търговище

Почти два месеца децата в Търговище ще гледат хитови детски филми безплатно

Най-гледаните детски филми от последната година ще могат да видят децата на Търговище напълно безплатно в кино „Синемеджик“ всяка събота и неделя от 25 февруари до 16 април.

В програмата са включени специално селектирани анимационни 3D и 2D детски филми, дублирани на български език.  Хитовите „Снежната кралица 2“, „Ой, къде изчезна Ной“, „Жълтурко“, „Робинзон Крузо“, вечните истории на котаракът в чизми, „Малкият принц“, „Пчеличката Мая“ и „Бамзе“ са само част от заглавията, които ще предложи програмата на кинофестивала на най-малките зрители.

В осемте поредни уикенда на детския филмов фестивал ще се състоят общо 68 прожекции, всяка събота и неделя от 10 часа в първа зала и от 11, 13, 15 и 17 часа във втора зала. Входът за възрастни е 4 лева, безплатните билети за деца до 12-годишна възраст се получават от касата на кино „Синемеджик“ след 9 часа в деня на прожекциите.

Детски филмов фестивал е част от културния календар на града и дава възможност на най-малките да се срещнат за първи път с магията на седмото изкуство. Той се организира от кино „Синемеджик“, Читалище „Напредък – 1864“ Търговище и Пловдив филм.

Изтеглете програмата и описание на всеки от филмите от тук:

Детски филмов фестивал – Търговище 2017

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>