Фондация “Английски клуб ” стартира занималня от 15 септември

Дни на отворените врати - 15 и 16 септември

Занималнята към Фондация „Английски клуб“ в Търговище отново отваря врати. Тя е специализирана в работа с деца от 1 до 7 клас и ще работи всеки учебен ден през годината. При посещенията си децата ще могат да се подготвят за училище по всички училищни предмети, както и да учат чужди езици. Заедно с това ще се провежда и обучение за Националното външно оценяване след четвърти клас.

Занималнята е подходяща за деца, които искат да знаят повече и да се включат в работа по различни интересни проекти.

Подготовката се осъществява в комфортна среда, в малки групи, с използване на съвременни образователни технологии. Целта е постигане на висока успеваемост и развиване на таланта и вътрешните заложби на всяко дете.

По традиция във Фондация „Английски клуб” преподават учители с богат опит, които призовават: „Ученето е семейна традиция. Да пазим традициите!”.

„Английски клуб” е едно от най-подходящите места  за обучение по английски, немски, френски, испански и руски езици. Школата предлага и много форми за забавление на възпитаниците си като тематични партита, курсове в планината и др.

Фондация “Английски клуб” се намира на втория етаж, в сградата на ОКС. За повече информация тел:  0601 66282 или 0894 480 286

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>