Ученици от Търговище са мениджъри за един ден

След упорита работа по проект на Кока Кола и Джуниър Ачивмънт, ученици от Първо СУ “Св.Седмочисленици” Търговище бяха мениджъри за един ден в Кока Кола.

Подготовката започна в края на миналата година. Младежите се включиха в проект “Дай старт на успеха”, за да открият у себе си онези знания, лични качества, интереси, ценности и компетенции, които да ги насочат към бъдещата професия. Чрез лекции, игри, тренинги и забавления те научиха как да пишат мотивационно писмо, CV, как да се подготвят и представят отлично на интервю за работа. Обучението през юни приключи с видео разговор с Филипа Иванова, водеща на новини по БНТ, и визуална разходка в студията на БНТ.

В началото на месец октомври младежите разработиха свои CV-та и мотивационни писма, кандидатствайки за 11 позиции в Кока Кола. Четири момичета бяха избрани и участваха в “Мениджър за един ден”. Ето и техните впечатления:

Даяна Иванова зае позицията на Мениджър “Управление на приходи от продажби”.

“В екипа работят и чужденци, проведохме конферентен разговор с колеги от Чехия и Словакия. Комуникацията ни бе изцяло на английски език”.

Ашкън Седат зае позицията на Ръководител звено “Финансово подпомагане на производството”.

“Очаквах строга и формална обстановка, но всички изглеждат много близки и се шегуват постоянно. Научих много за финансите.”

Джулия Димитрова зае позицията на Мениджър комуникации.

“Всички са широко скроени, много позитивни и отговориха на всичките ми въпроси. Казаха, че е изключително важно да се учим и с малки стъпки да вървим към мечтаната професия.”

Преслава Русева зае позицията на Старши бранд мениджър “Негазирани безалкохолни напитки”

“Присъствах на конферентен разговор на строго поверителен проект, който обещах да пазя в тайна.”

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>