Belleza – нова дестинация на красотата

Най-новата терапия за изравняване на тена представиха в козметичен център Belleza. На специално организирано събитие в сряда вечер, в уютните студия на центъра дойдоха десетки дами, любопитни да открият нов начин за справяне с различните проблеми, свързани с пигментацията на лицето.

На чаша вино и вкусни ордьоври, гостите се запознаха с BB Glow Treatment, което е най-новата разработка на козметолозите. Тя е предназначена за безопасно и интензивно лечение и избелване на кожата. Същевременно решава проблемите, свързани с лунички, белези от акне, неравномерен тен на кожата, възрастови петна и т.н.

„Тази процедура ще елиминира необходимостта от постоянно нанасяне на слоеве козметични продукти, които само маскират недостатъците по кожата, но не ги премахват” – сподели пред гостите Ремзие Мустафова, собственик и козметик в центъра. Тя е дипломиран биолог и разясни, че по време на терапията в горните слоеве на епидермиса се въвежда коктейл, състоящ се от хиалуронова киселина и витамини, който има изсветляващи и тониращи свойства.

„Това е абсолютен хит в Европа, а вече е достъпно и за гражданите на Търговище” – каза още Реми. В думите й се убедиха и гостите. Докато наблюдаваха демонстрацията те разгледаха ценоразписа на козметичния център и коментираха, че цените са съвсем достъпни.

„Студиото е много луксозно и човек очаква тук да е доста скъпо, но както виждам се оказва, че цените са конкурентни на останалите места” – сподели една от посетителките. Тя допълни, че е очарована и със сигурност ще се възползва от услугите на Belleza.

За гостите на специалната вечер имаше изненада от екипа на Belleza. Всички попълниха анкети, с които участваха в томбола. Две от късметлийките си спечелиха безплатна процедура по избор.

Следващото събитие, което организират в Belleza ще е в началото на декември.

Вижте и:

Нещо хубаво

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>