Салон на виното и любовта откриват в Попово

Не се колебайте между Трифон Зарезан и Св. Валентин, просто ги съчетайте! Така ще направят и поповчани, като започнат празнуването още на 7 февруари с откриването на „Салон на виното и любовта“. Инициативата ще се проведе от 7 до 15 февруари в читалище “Св.св.Кирил и Методий 1882”.

Шест винарски изби ще представят продукцията си в тазгодишната изложба-базар в читалище “Св. Св. Кирил и Методий“. Събитието ще бъде открито на 7 февруари от 17:30 часа с изложба на разградски художници.

В понеделник, 11 февруари, от 17 часа е откриването на „Винария 2019“ с участието на винарски изби Осмар, Овчарово, Стамболово, Сухиндол, Вила Ямбол и Братя Минкови.

Половен час по-късно от 17:30 часа гостите ще се срещнат с с поетесата Ивелина Никова – Радионова и ще разговарят за хоризонтите на любовта.

На 13 февруари, сряда, от 17 часа, в рамките на Салона ще се проведе Конкурс за домашно вино, мезе и сирена. Събитието е благотворително и набраните средства са за изграждане на втори фитнес на открито в Попово.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>