Салон на виното и любовта откриват в Попово

Не се колебайте между Трифон Зарезан и Св. Валентин, просто ги съчетайте! Така ще направят и поповчани, като започнат празнуването още на 12 февруари с откриването на „Салон на виното и любовта“. Инициативата ще се проведе от 12 до 16 февруари в читалище “Св.св.Кирил и Методий 1882”.

Четири винарски изби ще представят продукцията си на тазгодишната изложба-базар „Винария 2018“. Участниците са от “Осмар”, “Вила Ямбол”, “Братя Минкови” и “Шато де Берже” с.Овчарово.

По време на откриването, гостите ще се срещнат с Панайот Абаджимаринов, който ще представи поетичните си творби, събрани в книгата „Интимно”.

В рамките на Салона, ще се проведе и традиционният конкурс за най-добро домашно вино. Седмото му поредно издание е във вторник, 13 февруари, от 17:30 часа. Негови съорганизатори са Ротари клуб Попово. Конкурсът се провежда с благотворителна цел. Средствата ще се използват за изграждането на фитнес на открито.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>