„Програма за щастие“ ще се проведе в Търговище и Попово

Индийски духовник ще води семинар „Събуди се и се разтърси“

Фондация „Изкуството да живееш” организира тридневен курс „Програма за щастие”. Той ще се проведе в Попово в дните 23-25 февруари и в Търговище от 28 февруари до 2 март.

Участниците в курса ще усвоят различни техники за справяне със стреса. Уникална част от програмата е комплексът от йога позиции и дихателни техники, които напълно освобождават от натрупания емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и подсилват имунната система.

По време на курса, участниците ще си припомнят или научат основни принципи за пълноценен живот. Ще бъдат представени и индивидуални и групови процеси, които предизвикват човек да погледне на живота от нова, по-светла и по-широка перспектива.

Вижте интервю с йога инструктура от Търговище Маруся Тонкова 

Програмата включва Сударшан крия – пречистващ и възстановяващ дихателен процес, който хармонизира тялото и ума и премахва стреса на клетъчно ниво. И в допълнение – забавни интерактивни игри.

Това не е всичко. За хората, които търсят хармонията в живота, в Търговище ще гостува индийският духовник Свами Джотримая, който ще води семинар „Събуди се и се разтърси“. Неговите курсове и семинари са изключително интересни и трансформиращи . През тях са преминали над 11 000 души.

Срещата със Свами Джотримая ще се проведе на 27 февруари (вторник) от 18 часа в концертната зала на читалище „Напредък“ (кино „Синемеджик“). Билети ще се продават и на касата на киносалона.

Информация за събитията може да получите на тел: ‎

0897 817 688 – Маруся Тонкова; ‎

0899 149 665 – Галина Пенчева.

Повече за философията на индийските учители: 

Индиец лекува с дишане

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>