Нещо хубаво

За да бъде това, което виждаме в огледалото най-доброто ни АЗ, трябва да намерим перфектния съюзник в грижата за външния ни вид.

Водени от желанието да сме ви истински полезни, се впуснахме в предизвикателството да открием най-добрите в козметичния бранш в Търговище. И ги открихме.

Студио Belleza – абсолютно нов прочит на личното ни време за козметични удоволствия!

Тук предлагат не просто перфектен масаж, но и възможност да поглезим всичките си останали сетива. Да се срещнем с приятелки на по чаша ароматно кафе, докато момичетата от екипа се грижат да получим максимален релакс от разкрасяващите процедури. И всичко това – на напълно достъпни цени.

В Belleza модерната еклектика се усеща навсякъде и неслучайно това е салонът, предпочитан от чужденци и гости на града.

Превърни грижата за себе си в удоволствие – към това приканват момичетата от екипа, а вие не се дърпайте, защото сте попаднали в най-качественото козметично студио в града.

Екипът прави мястото и, за да поддържат изключително висок стандарт на работа, в Belleza непрестанно инвестират във високото ниво при обслужване на клиента. Масажите са поверени в ръцете на опитен специалист, който има сертификат от СПА академията в Лондон и десетгодишен опит на круизни кораби. За пълното удоволствие в Belleza предлагат широк спектър масажи: класически, рефлексогенен, дълбок, релаксиращ, с вулканични камъни и др.

Масажът – здраве и достъпен лукс

Belleza предлага на клиентите си много от новостите в козметичния бранш – пълен спектър процедури за лице и специална грижа за кожата. Използват се изключително и само био продукти на световни марки като италианската Alissa Beauté. Всички продукти са без парабени, без минерални масла, без оцветители и тежки силикони, без сулфати и притежават най-високия клас европейски сертификати за качество.

Студиото е оборудвано с модерна техника за лазерна епилация, но обслужването е това, което ще ви накара да се връщате отново и отново.

Момичетата от Belleza ще ви предоставят полезни насоки относно качествената ежедневна грижа за кожата. Консултирайте се с тях, попитайте ги за новостите и с удоволствие ще ви разкажат и предложат най-доброто.

На финала, ще си подарите чудесна визия, а преживяването ще ви даде усещане за почивка и заслужено удоволствие. Можете да споделите посещението с приятели и да спечелите една от специалните награди.

Козметично студио Belleza се намира в Търговище, на ул.„Братя Миладинови“ 26. Телефон за информация и записвания: 088 260 7555

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>