Нешка Робева пристига в Търговище със „Споменът за утре“

На 22 август трупата на Нешка Робева ще гостува в Търговище с новия си спектакъл “Споменът за утре”. Той е естествено продължение на хитовия спектакъл „Среща в Споменът”.
Спектакълът е изграден на базата на български и световни хитове от близкото и по-далечно минало, изпълнени от танцьорите от трупата и със специалното участие на финалиста от „Гласът на България“ Христо Младенов.

Да чуеш на едно място „Черен влак се композира”, “ Зайди, зайди ясно слънце“, „Две следи”, и „Вървят ли двама”, ако не е невероятно, поне е любопитно. Но да видиш фолклор и туист, рок и танго, заедно с виртуозните танцьори, си е истинско преживяване…. Заслужава си!

Стил, логика и сюжет отстъпват пред емоцията и хаоса. Може би защото спомените не се поддават на дресура, укротяване или дори на елементарно подреждане. Защо и как се появяват – никой не се наема да обясни. Понякога нахални, непредсказуеми, ужасяващо разголени или дискретни, свенливи, недоизказани, нежни… Когато ги търсим, бягат, когато бягаме – връхлитат неочаквано, брутално.

„Споменът за утре“ ще бъде представен само на 22 август от 19 часа в Драматичен театър Търговище. Билетите са вече в продажба и са на цени от 12, 14 и 15 лв.

За контакти: 0879 393 462 и 0878 465 557

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>