Коледна кампания в Кукления театър в Търговище

За най-малките зрители на кукления театър в Търговище стартира коледна кампания със специалното участие на Дядо Коледа.

На сцената до 17 декември ще се играят тематични представления, а Дядо Коледа ще пълни чувалите преди всеки спектакъл.

На 10 декември от 11 часа най-малките ще могат да гледат коледната приказка „Обущарят и джуджетата“. Представлението „Коледен сън“ е на 17 декември от 11 часа, след което всички присъстващи ще очакват на сцената добрият старец да раздаде подаръците. Родителите, които желаят децата им да получат подаръци лично от Дядо Коледа, могат да ги донесат преди представлението. От театъра ги очакват.

Трупата на театъра ще се включи и в най-мащабната коледна кампания за сбъдване на детски мечти – “Операция: Плюшено мече”. На 15 декември актьорите ще посетят децата от Комплекса за здравно-социални услуги в Търговище и ще ги зарадват, като им раздадат желаните от тях подаръци.

Кукленият театър ще направи специален жест и към децата на загинали и пострадали полицаи и пожарникари от Областната дирекция на МВР – Търговище и, в знак на съпричастност, ги кани да посетят безплатно коледните представления.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>