Индиец представя антистрес програма в Търговище

В Търговище ще дойде известният индийски лечител Свами Джотирмая. Във вторник, 27 февруари, той ще представи специалната антистрес програма „Събуди се и се разтърси“. Събитието е част от турнето му в България, организирано от фондация „Изкуството да живееш“.

На срещата Свами Джортимая ще даде на участниците знание за комплекса от йога за тяло, дишане и ум и как лесно чрез медитация да постигнат хармония в себе си.

Горди сме и сме щастливи, че учителят избра да дойде в Търговище. Това е невероятна възможност за всеки да почерпи мъдрост от изворите на Индия, в приятна атмосфера, поднесена с чувство за хумор и лекота”, споделя Маруся Тонкова, йога учител от Търговище. По думите й градът е зареден с много позитивна енергия и именно това е причината да бъде сред избраните за турнето на индиеца.

В събитието ще се включат и Ансамбъл „Шарено герданче“, майстор Деси Владовска в прекрасните си глинени вази и съдове и Меги от Дулово с българските си шевици.

Поради огромния интерес то ще се проведе в концертната зала на читалището на 27 февруари от 18 часа.

В продажба са билети на цена 8 лева. Специална отстъпка за групи от по трима души.

Вижте и:

„Програма за щастие“ ще се проведе в Търговище и Попово

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>