Къде в Търговище се продават денонощно лекарства?

Единствената за област Търговище денонощна дрогерия отвори врати. Обектът се намира в центъра на село Стража в близост до кметството.

Дрогерията отговаря на всички нормативни изисквания и предлага лекарства от първа необходимост (без антибиотици и медикаменти за хипертония). Предлагат се и хомеопатични лекарствени продукти, санитарни материали, козметика, хранителни добавки и др. Освен това в дрогерията мерят кръвно и предстои откриване на манипулционна, където ще се поставят инжекции, ще включват системи, ще сменят абокати и ще извършват различни спешни манипулации.

Денонощна аптека Търговище 2

Официалното работно време на дрогерията е от 8:00 до 0:00 часа, но и след този час ще бъдете обслужени, само трябва да позвъните на тел: 0896 73 34 24

Как да стигнете до там?

Тръгвате от Търговище в посока София. На изхода на града, веднага след КАТ завивате в ляво. Минавате през село Разбойна , второто село е Стража. Дрогерията се намира в центъра му, в сградата на бившето РПК.

Денонощна аптека Търговище 4

Денонощна аптека Търговище 1

След Стража пътят продължава към селата Черковна, Копрец, Преселец, Драгановец, където след базиликата и голямата чешма се стига до село Конево и селата Кьолмен, Сушина и Ловец, любими места за риболов на язовир Тича.

Пътят след Стража води и към Божур поляна и хижа Младост.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>