Въвежда се временна организация на движението в седмицата на панаира

Временна организация на движението се въвежда в района на „Борово око“ във връзка с провеждането на 242 Традиционен пролетен панаир Търговище от 13 до 19 май.

В този период затворена за движение ще бъде ул. „Мургаш“. С ограничен режим на достъп ще са улиците „Стара планина“ и „Крали Марко“. Ще бъдат допускани превозни средства единствено на живущите там срещу представяне на документ за самоличност.

Платени зони за паркиране ще бъдат обособени на улиците „Богомил“, „Боровец“ и „Стефан Куцаров“ за времето от 08.00 до 20.00 часа.

Пропуски за достъп до района на изложението и веселия панаир ще се издават единствено на превозните средства, които зареждат щандовете на изложителите. Времето за тази дейност е сутрин, от 8.00 до 10.00 часа.

Пропуските се издават единствено от Община Търговище.

Контролът по спазването на ограниченията и охраната в района на панаира ще се осъществяват от Общинско предприятие „Социални и охранителни дейности“, съвместно с Районно управление „Полиция“ Търговище.

Информацията е от пресцентъра на Община Търговище

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>