Васил Драганов и компания в комедията “Ах,тези пари” на Драматичен театър – Търговище

Партнира му Добрина Гецова, известна като дубльорката на Стоянка Мутафова

С ролята си в ,,Ох, тези пари“ от Флавия Кост, Васил Драганов отново  излиза на театралната сцена в Търговище. Любимото на публиката заглавие и ще се играе на 23 януари от 19 часа.

Заедно с Драганов на сцената ще се изявят и актьорите Божидар Попчев, Добрина Гецова и Марина Мозжухина. Режисьор на постановката е Владимир Петков. Сценограф – Галина Абаджимаринова.

Човекът и парите – една чувствителна, конфликтна, дори взривоопасна връзка, стара като света. Вечното противостоене между “да имаш” или “да бъдеш“. Зад този директен сблъсък се крие една съвременна комедия, която е далеч от какъвто и да е поучителен тон, забавлявайки ни върху темата – какво е да си щастлив.

Какво е щастието – да си мултимилионер или да си заобиколен от семейството си и хората, които обичаш? Това е дилемата на Ришар (Васил Драганов), когато разбира, че той е печелившият на големия джакпот. Той дълго се колебае и една вечер събира най-близките си, жена си (Марина Мозжухина), майка си (Добрина Гецова) и своя колега и най-добър приятел Етиен (Божидар Попчев), за да сподели новината.

Един спектакъл за това как привидно незначителни неща могат да преобърнат живота ни, за изпитанията пред онова, което считаме за любов, за разрушителната сила на нещата към които най-силно се привързваме, когато загубим усета за мярка. И разбира се, става дума и за това, колко малко се познаваме един друг и как истинското опознаване настъпва само и единствено преминавайки заедно през силни, разтърсващи събития.

Но “Ох, тези пари“ не забравя своята основна цел – да ви забавлява от първия до последния момент. Един спектакъл, който си струва „тези пари“.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>